Şehit Şakir Tekin İlkokulu

Telefon : 03884112021
WEB https://ssakirtekin.meb.k12.tr
Adres : Çarşı Mah.Kaymakam Mehmet Parlak Cad.No32 Çiftlik/NİĞDE
VİZYON : 1. Gelecekte okulumuzdan mezun olacak bireylerin hayatta mevki sahibi olup ülkeye en faydalı bir şekilde hizmet etmeleri. 2. Bina,eğitim araç ve gereçlerinin tamamına vakıf olup eğitimi ve öğretimi daha modern olarak gerçekleştirmek. 3. Her alanda her zaman en iyisi olmak için mücadele etmek.
MİSYON : Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz. İyi bir eğitim, öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir. Biz, sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz. Biz, farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 1.Ders 09:00-09:40 2.Ders 09:50-10:30 3.Ders 10:50-11:30 4.Ders 11:40-12:20 5.Ders 13:10-13:50 6.Ders 14:00-14:40
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli Isıtma
Servis : Niğde Merkez´de kalan öğretmenler için servis olmayıp, öğretmenler kendi özel araçları ile ulaşım sağlamaktadırlar.
Ulaşım : Niğde´den her saatte otobüs seferleri vardır.
Yerleşim Yeri : Niğde ili Çiftlik ilçe merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklık 64 KM İl Merkezine Uzaklık (Dağ Yolu) 32 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :